Знаем много добре, че една хубава рокля може да направи чудеса с

...
Знаем много добре, че една хубава рокля може да направи чудеса с
Коментари Харесай

10-те рокли, които никога няма да излязат от мода

Знаем доста добре, че една хубава рокля може да направи чудеса с визията ви, а това да намерите съвършената, може да е необикновено мъчно. Роклите се носят елементарно, вършат визията приключена и по-женствена, а и има подобаващи модели за всеки вид фигура и за всеки жанр.

За да сте сигурни, че постоянно ще имате подходящата рокля под ръка, бихме ви посъветвали да инвестирате в няколко съществени модела, които непроменяемо са устояли на времето до момента. Те са супер известни и през днешния ден и са модерни независимо от трендове и сезони.
 Подаръкът, който всяка майка заслужава за 8-ми март Edna предлага Подаръкът, който всяка майка заслужава за 8-ми март
Без значение дали ще изберете класическите кройки и цветове или сте решили да експериментирате, изборът на перфектната рокля винаги може да е повече от един, тъй като няма единствено една-единствена идеална рокля - няколко са! И през днешния ден ви разкриваме тъкмо кои са те.

Вижте в галерията 10-те рокли, които в никакъв случай няма да излязат от мода:
 10-те рокли, които в никакъв случай няма да излязат от мода  10-те рокли, които в никакъв случай няма да излязат от мода  10-те рокли, които в никакъв случай няма да излязат от мода  10-те рокли, които в никакъв случай няма да излязат от мода
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР